Acasa/

/

Enciclopedia Vinului

Autor:
Enciclopedia Vinului - Madeline Puckette, Justin Hammack - BAROQUE BOOKS & ARTS
Detalii:
O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii….
Categorie
Editura
Autor

126.76

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
9786306522323
Recenzii
5/5

Descriere

O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii. Regiuni viticole, harti detaliate, soiuri de vinuri, tipuri de sticle, colectii de pahare, sute de arome, mii de gusturi, preturi si sugestii de selectie, mancaruri sofisticate si un regal de degustare.
gorgonzola, brie, mascarpone, ricotta, mozzarella, parmezan, halloumi, pecorino toscano, roquefort, blue cheese, taleggio, stridii, halibut, somon, pastrav, miel, vanat, avocado, broccoli, andive, maitake, shiitake, busuioc, chanterelle, hasmatuchi, tarhon, marar, coriandru, anason, ghimbir, sofran, chimen, chipotle, chili, lavanda, rozmarin, oregano, timian, salvie, migdale, pecan, caju, nuci, stafide, merisor, cirese, capsuni, mure, scortisoara, smochine, cafea, flori de mar, gutui, pere, caise, portocale, lamai verzi, caprifoi, vanilie, martipan, cuisoare, alb-usor, rose, rosu-corpolent, champagne, chianti, rosso di Montalcino, vino nobile di Montepulciano, Carmignano, Montecucco, Montefalco rosso, Lambrusco, prosecco, muscadet, pinot gris, sauvignon blanc, vermentino Vin Spumat • Cava • Champagne • Lambrusco • Prosecco Vin Alb cu corp usor • Albarino • Gruner Veltliner • Muscadet • Pinot Gris • Sauvignon Blanc • Soave • Vermentino Vin Alb corpolent • Chardonnay • Cupaj Marsanne • Semillon • Viognier Vin alb aromat • Chenin Blanc • Gewurztraminer • Muscat Blanc • Riesling • Torrontes Vin Rose Vin Rosu cu un corp usor • Gamay • Pinot Noir Vin Rosu cu un corp mediu • Barbera • Cabernet Franc • Carignan • Carmenere • Grenache • Mencia • Merlot • Montepulciano • Negroamaro • Rhone/Gsm • Sangiovese • Cupaj Valpolicella • Zinfandel Vin Rosu corpolent • Aglianico • Cupaj Bordeaux • Cabernet Sauvignon • Malbec • Mourvedre • Nebbiolo • Nero D’avola • Petit Verdot • Petite Sirah • Pinotage • Syrah • Tempranillo • Touriga Nacional Vin Desert • Madeira • Marsala • Porto • Sauternais • Sherry • Vin Santo

Enciclopedia Vinului
de

Ar putea să îți placă și…

  • Carte de bucate - Sanda Marin - ROLCRIS

    Carte de bucate

    De

    Editura

    Aparuta in 1930, ca un pariu al autoarei, care era pasionata de gatit si de placerea de fi o gazda perfecta, aceasta carte de bucate, prefatata de scriitorul Pastorel Teodoreanu , a cunoscut de atunci…

    Pret:

    41.07 LEI
  • In bucataria lui Joseph - Joseph Hadad - RAO

    In bucataria lui Joseph

    De

    Editura

    Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui ChefJoseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia…

    Pret:

    103.6
    88.06 LEI
  • Preparate din oua - ROOSSA

    Preparate din oua

    De

    Editura

    Cartea contine 111 preparate din oua, constand in salate, gustari, supe, mancaruri de baza,preparate la cuptor si deserturi. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in…

    Pret:

    26.43 LEI
  • Tabelul periodic al vinurilor - Sarah Rowlands - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Tabelul periodic al vinurilor

    De

    Editura

    O noua maniera de a aprecia vinul, amuzanta, concisa si atragatoare, pentru consumatorii care promit sa devina pasionati si cunoscatori.Vinuri albe pe coloanele din stanga, rose in mijloc si rosii in dreapta si, pe orizontala,…

    Pret:

    52.75 LEI
  • Ce Gatim, Cum Gatim - Henry-Paul Pellaprat - VENUS

    Ce Gatim, Cum Gatim

    De

    Editura

    Pret:

    7 LEI
  • Bucatarie. Retetar general - Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac - NATIONAL

    Bucatarie. Retetar general

    De

    Editura

    Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate…

    Pret:

    136.38
    115.92 LEI
  • Branzeturi pentru casa si piata - Lotte Hanreich - MAST

    Branzeturi pentru casa si piata

    De

    Editura

    Peste 120 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, capra si oaie….

    Pret:

    23.26 LEI
  • Bread Street Kitchen - Gordon Ramsay - LITERA

    Bread Street Kitchen

    De

    Editura

    Bread Street Kitchen. 100 de retete delicioase pentru mic dejun, pranz si cina, pe care le poti gati acasa. 100 de retete noi si apetisante, oferite de Gordon Ramsay si de premiata echipa a restaurantului…

    Pret:

    119.9
    95.92 LEI
  • Ramai la masa? - Laura Cosoi - CURTEA VECHE

    Ramai la masa?

    De

    Editura

    Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste – feluri de mancare pe care le prepara adesea,…

    Pret:

    52.86
    50.22 LEI
  • E timpul conservelor - Louis Bourdeau - VENUS

    E timpul conservelor

    De

    Editura

    Pret:

    3.5 LEI
  • Istoria sticlei de vin - Jean-Robert Pitte - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Istoria sticlei de vin

    De

    Editura

    Presedinte al Academiei Vinului din Franta si presedinte al Societatii de Geografie, Jean-Robert Pitte este specialist in geografie culturala. De la Istoria peisajului francez (1983) pana la Bordeaux-Bourgogne. Pasiunile rivale (2007), el realizeaza de treizeci…

    Pret:

    52.75 LEI
  • Craciunul cu traditii, colinde si bucate alese - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45

    Craciunul cu traditii, colinde si bucate alese

    De

    Editura

    De sarbatori cand familia se reuneste, romanul pune pe masa bucate traditionale. Doar ca, an de an, gatim tot mai putin ca pe vremuri si mancam tot mai mult preparate de-a gata, procesate intr-o fabrica…

    Pret:

    68.71 LEI
Enciclopedia Vinului
de