Acasa/

/

Garnituri

Autor:
Garnituri - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786069100455
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare.
In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.
Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.

Garnituri
de

Ar putea să îți placă și…

  • Carte regala de bucate - Majestatea Sa Margareta - CURTEA VECHE

    Carte regala de bucate

    De

    Editura

    Volumul de fata le ofera cititorilor ocazia sa incerce si sa savureze preparatele culinare care se regasesc pe mesele Familiilor Regale din toata lumea. Titlul cartii, in editie actualizata, nu contine nicio metafora si nicio…

    Pret:

    90 LEI
  • Bucatarie. Retetar general - Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac - NATIONAL

    Bucatarie. Retetar general

    De

    Editura

    Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate…

    Pret:

    129
    109.65 LEI
  • Mancaruri din peste - ROOSSA

    Mancaruri din peste

    De

    Editura

    Mancarurile din peste sunt foarte folositoare si gustoase, uimindu-ne prin diversitatea si aroma lor deosebita. Chiar si din cel mai ieftin peste, din legume obisnuite si diverse condimente se pot gati mancaruri dintre cele mai…

    Pret:

    25 LEI
  • Cartea mea de bucate - Savatie Bastovoi - CATHISMA

    Cartea mea de bucate

    De

    Editura

    Cartea mea de bucate – Cu un studiu introductiv despre mancare si post in Ortodoxie Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor de a alcatui o carte…

    Pret:

    70 LEI
  • Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita - Radu Anton Roman - PAIDEIA

    Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita

    De

    Editura

    Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este comentariul. „A gati e…

    Pret:

    162 LEI
  • Retete de post si preparate din peste - BOOKSTORY

    Retete de post si preparate din peste

    De

    Editura

    Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori. Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase. Supele, ciorbele,…

    Pret:

    29.99 LEI
  • Pomana porcului - Dan-Silviu Boerescu - INTEGRAL

    Pomana porcului

    De

    Editura

    Marea sarbatoare a Nasterii Domnului este praznuita nu doar in lacasurile sfinte, ci si in cuhniile insufletite de focul nestins al cuptorului! Ritualul aproape pagan al taierii porcului este dublat de o veritabila simfonie culinara,…

    Pret:

    19.99 LEI
  • Cocktailuri XXL

    De

    Editura

    Transformati o seara cu prietenii intr-o petrecere sofisticata cu ajutorul unor cocktailuri savuroase si usor de pregatit. Descoperiti impreuna cu noi secretele celor mai rafinate dintre bauturi, in varianta XXL. Aflati cum se prepara un…

    Pret:

    55
    46.75 LEI
  • Mancaruri de post - SOPHIA

    Mancaruri de post

    De

    Editura

    Postul iti pare prea greu de strabatut? In Mancaruri de post vei afla un bun sprijin pentru neputinta ta. Insa in timp ce te desfeti de dulceata pusa in bucate de Ziditor, nu uita sa…

    Pret:

    18 LEI
  • Meniuri de primavara - Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir - AMETIST

    Meniuri de primavara

    De

    Editura

    Meniuri de primavara. Calatorie culinara cu Adriana Trandafir In mod concret cartea aceasta este o noutate pentru literatura gastronomica. Cuprinde 450 de retete, cele mai multe scrise cu culoarea verde a primaverii. Retetele sunt impartite…

    Pret:

    22 LEI
  • Retete culese de la cinci brasovence - Georgeta Filitti - EDITURA CREATOR

    Retete culese de la cinci brasovence

    De

    Editura

    E simplu, e complicat sa pregatesti masa? Romania profunda se dezvaluie si prin bucatarie. Retete venite de nici unde, adaosuri succesive de la rude, prietene, dadace, din lecturi intamplatoare prin almanahuri ori foi de calendar…

    Pret:

    38 LEI
  • Bucataria japoneza - Berecz Edgar - INSTITUTUL EUROPEAN

    Bucataria japoneza

    De

    Editura

    Pret:

    22 LEI