Acasa/

/

Legumele

Autor:
Legumele - Eduard Baltzer - VENUS
Detalii:
Dragii mei, cititi-le cu atentie, rand cu rand, pentru ca nu vad ce mare lucru vom mai manca in iarna asta, pentru ca fie nu vom mai avea nici un sfant dupa ce vom plati…
Categorie
Editura
Autor

3.5

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2001
ISBN:
9786062403027
Recenzii
5/5

Descriere

Dragii mei, cititi-le cu atentie, rand cu rand, pentru ca nu vad ce mare lucru vom mai manca in iarna asta, pentru ca fie nu vom mai avea nici un sfant dupa ce vom plati angaralele casei, fie nu vom mai avea foc, tocmai pentru ca n-am platit angaralele casei. Deci oricum am da-o tot la ce-om avea la borcane, ori la ce-om putea inghiti fara sa ne omoram prea mult cu gatitul, va trebui sa ne multumim.
Asa ca, traiasca legumele si noi cu ele in burtica! 150 de retete pentru…
vegetarieni!

Legumele
de

Ar putea să îți placă și…

  • Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post - Andreea Neacsu - LUMEA CREDINTEI

    Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post

    De

    Editura

    Preparate felurite de la tata mostenite. Retete de post: Fara viclesug, fara savantlac, fara scumpatate. E o redutabila „stiinta” sa poti impaca arhitectura cu gatitul, adica utilul cu placutul, savoarea cu necesitatea, bucuria cu iluzia,…

    Pret:

    27 LEI
  • Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Ed. Jubiliara - Radu Anton Roman - PAIDEIA

    Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Ed. Jubiliara

    De

    Editura

    Volumul este redactat in Editie Jubiliara si contine admirabile reproduceri dupa picturi originale. Gabriel Liiceanu, experimentand febril intre exotic si patriarhal, amestec periculos si suculent de senzatii fruste si surprize inclasabile, Bejing, Paris si Caracal…

    Pret:

    318 LEI
  • Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice cu carne de miel

    De

    Editura

    Retete istorice cu carne de miel – o colectie valoroasa de retete vechi cu carne de miel. 70 de retete autentice din perioada 1908-1971 redate exact asa cum au fost publicate la vremea respectiva. Retetele…

    Pret:

    18 LEI
  • Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner - MAST

    Afumaturi, pastrama, carnati

    De

    Editura

    Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…

    Pret:

    26.43 LEI
  • Confesiunile unui bucatar fericit - Dan-Silviu Boerescu - INTEGRAL

    Confesiunile unui bucatar fericit

    De

    Editura

    Cine spunea ca gastronomia n-ar fi cel mai potrivit instrument de seductie?!? Din distributia amintirilor culinar-senzuale: Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Andreea Marin, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Mihaela Radulescu, Andreea Mantea, Elena Udrea… Dar si interludii…

    Pret:

    21.14
    20.08 LEI
  • Mancaruri de post - Elena Popescu - BOOKLET

    Mancaruri de post

    De

    Editura

    Mancaruri de post le aduce, celor care inca mai cred ca a tine post inseamna a manca doar cartofi si fasole, o mare surpriza….delicioasa, desigur. Fie ca este vorba de pranz sau cina, cartea va…

    Pret:

    12 LEI
  • Bucatarie medievala portugheza - PAIDEIA

    Bucatarie medievala portugheza

    De

    Editura

    Pret:

    73.61 LEI
  • Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume - Jennifer MacKenzie - MAST

    Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume

    De

    Editura

    Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din…

    Pret:

    15.87 LEI
  • Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu - PARALELA 45

    Trei secole de gastronomie romaneasca

    De

    Editura

    Trei secole de gastronomie. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina Rafinati, pofticiosi, gurmanzi, mancai, cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania, uniti-va! Pornim la drum! Nu doar va promitem paradisul gastronomic, ci…

    Pret:

    58.15
    55.24 LEI
  • Cartea completa a sucurilor - Michael T. Murray - ADEVAR DIVIN

    Cartea completa a sucurilor

    De

    Editura

    Cartea completa a sucurilor.Ghidul tau delicios pentru o vitalitate plina de tinerete. Bea in sanatatea ta! Sucul proaspat stors este modul cel mai gustos de a va satisface nevoile nutritionale si, in acelasi timp de…

    Pret:

    37 LEI
  • In vino duplicitas - Peter Hellman - BAROQUE BOOKS & ARTS

    In vino duplicitas

    De

    Editura

    Are numai douazeci si sase de ani, un rar intalnit simt al gustului sustinut de o memorie uluitoare, o mare pasiune pentru cele mai distinse vinuri si un curaj nebun. Si-a facut o intrare spectaculoasa…

    Pret:

    52.75 LEI
  • Cartea de foc a ardeilor chilli - David Floyd - MAST

    Cartea de foc a ardeilor chilli

    De

    Editura

    Cartea de foc a ardeilor chilli. Prezentare, conservare, retete culinare Cuprinsul cartii: • Povestea ardeilor Chilli •Identificarea ardeilor Chilli •Efectul Chilli •Ardei Chilli in bucatarie •Sa gatim cu ardei Chilli….

    Pret:

    21.67 LEI
Legumele
de