Acasa/

/

Marea carte de bucate romanesti

Autor:
Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu - PARALELA 45
Detalii:
1000+ retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de…
Categorie
Editura
Autor

84.58

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2023
ISBN:
9789734738038
Recenzii
5/5

Descriere

1000+ retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocata; Preparate din carne de pasare; Preparate din peste si moluste; Retete batranesti; Dulciuri si prajituri de casa; Creme, torture, inghetate; Conserve din fructe si legume; Pranzul de post; Masa de Florii; Masa de Paste; Masa traditionala de Craciun.

Marea carte de bucate romanesti
de

Ar putea să îți placă și…

  • Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner - MAST

    Afumaturi, pastrama, carnati

    De

    Editura

    Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…

    Pret:

    26.43 LEI
  • Povesti cu gust - Mircea Radu - CURTEA VECHE

    Povesti cu gust

    De

    Editura

    Convingerea lui Mircea Radu e ca bucatele pe care le prezinta in aceasta carte nu sunt doar hrana, pentru a potoli foamea, nu sunt doar stimulii simturilor – gustul, mirosul, vazul –, ci si „madlena…

    Pret:

    41.23
    39.17 LEI
  • Maslinul si uleiul lui - Maurice Messegue - VENUS

    Maslinul si uleiul lui

    De

    Editura

    Cartea este prima care prezinta, pe larg, puterile vindecatoare ale untdelemnului de masline si cum trebuie facuta cura de ulei. Dar tot in ea veti gasi si trei din marile cure ale terapiei naturiste: tratamentele…

    Pret:

    3.5 LEI
  • Retetele de Craciun ale lui Jamie Oliver - Jamie Oliver - CURTEA VECHE

    Retetele de Craciun ale lui Jamie Oliver

    De

    Editura

    Aceasta carte este incununarea a 17 ani de munca in care m-am straduit sa rafinez o serie de retete uimitoare, insotite de sfaturi si trucuri care va vor fi de folos de fiecare data cand…

    Pret:

    137.43
    130.56 LEI
  • Retete istorice. Fursecuri si biscuiti de Craciun - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Fursecuri si biscuiti de Craciun

    De

    Editura

    In fiecare an, Sarbatoarea Nasterii Domnului ne umple sufletul de speranta, de dragoste si de bucurie. Ne dorim cu tarie sa impartasim aceasta curata emotie cu cei dragi. Asadar, sa imbracam caminul nostru in aroma…

    Pret:

    18 LEI
  • Curioasa lume a vinului - Richard Vine - BAROQUE BOOKS & ARTS

    Curioasa lume a vinului

    De

    Editura

    Curioasa lume a vinului. Vin si istorie, spirit si esenta O fermecatoare suita de personaje si idei pline de culoare, locuri celebre si istorii fascinante din ametitorul univers al creatorilor de vin. Richard Vine a…

    Pret:

    52.75 LEI
  • Cele mai delicioase 45 retete de post - ERC PRESS

    Cele mai delicioase 45 retete de post

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile.Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti avea…

    Pret:

    14.8 LEI
  • Borsuri, ciorbe, supe - Louis Bordeau - VENUS

    Borsuri, ciorbe, supe

    De

    Editura

    150 de retete de borsuri, supe si ciorbe….

    Pret:

    3.5 LEI
  • 100 mancaruri manastiresti: Ciorbe, mancaruri, deserturi - ORTODOXIA

    100 mancaruri manastiresti: Ciorbe, mancaruri, deserturi

    De

    Editura

    Mancarea manastireasca este renumita nu doar pentru gustul sau autentic, ci si pentru simplitatea si beneficiile sale pentru sanatate. De-a lungul timpului, retetele manastiresti au fost pastrate si transmise din generatie in generatie, fiind marcate…

    Pret:

    15 LEI
  • Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - MAST

    Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

    De

    Editura

    De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…

    Pret:

    30.66 LEI
  • Sa ne pregatim de Sarbatoarea Pastelui

    De

    Editura

    Sa ne pregatim de Sarbatoarea Pastelui. Retete pentru Postul mare si Sarbatoarea Pastelui Sarbatoarea Pastelui este cea mai importanta sarbatoare crestina a anului, pentru prima data fiind sarbatorit in jurul anului 1400 inainte de Hristos….

    Pret:

    22.2
    20.65 LEI
  • Cidru, vin din pere, rachiu si calvados - Francois Moinel - MAST

    Cidru, vin din pere, rachiu si calvados

    De

    Editura

    Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….

    Pret:

    14.28 LEI
Marea carte de bucate romanesti
de