Acasa/

/

Marul, fructul ispitei

Autor:
Marul, fructul ispitei - Maurice Messegue - VENUS
Detalii:
Mancati zilnic mere! Crude, coapte, fierte, gatite, intregi, bucatele, rase, pasate, curatate sau nu de coaja, cu si fara samburi… Oricum! Dar mancati zilnic un mar! Este cel mai bun fruct-medicament, recunoscut ca atare inca…
Categorie
Editura
Autor

3

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
ISBN:
9786062403027
Recenzii
5/5

Descriere

Mancati zilnic mere! Crude, coapte, fierte, gatite, intregi, bucatele, rase, pasate, curatate sau nu de coaja, cu si fara samburi…
Oricum! Dar mancati zilnic un mar!
Este cel mai bun fruct-medicament, recunoscut ca atare inca din Antichitate. Vindeca anemia, astenia, reumatismul, guta, bolile de stomac, intestine, ficat, rinichi, vezica urinara, constipatie, diareele, bronsitele, tusea, gripa, scade febra, colesterolul, hipertensiunea, stimuleaza creierul!
Sunt cele mai sigure „medicamente” impotriva obezitatii. Noi va oferim toate retetele cu mere pe care le puteti utiliza ca tratamente, precum si cele pe care le puteti prepara dumneavoastra in bucatarie.
Si tot din carte veti mai afla cum va puteti trata cu ajutorul perelor — niste surori mai „modeste” ale merelor intr-ale fitoterapiei. lar ca o surpriza veti afla cum puteti vopsi natural tesaturi cu ajutorul scoartei, frunzelor si lastarilor de mar.
Sanatate, spor la treabal

Marul, fructul ispitei
de

Ar putea să îți placă și…

  • Cartea mea de bucate - Savatie Bastovoi - CATHISMA

    Cartea mea de bucate

    De

    Editura

    Cartea mea de bucate – Cu un studiu introductiv despre mancare si post in Ortodoxie Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor de a alcatui o carte…

    Pret:

    70 LEI
  • Retete de post si preparate din peste - BOOKSTORY

    Retete de post si preparate din peste

    De

    Editura

    Randuite cu intelepciune in calendar, perioadele de post sunt cele mai potrivite pentru a ne pregati sufletul si trupul pentru sfintele sarbatori. Bucataria romaneasca este bogata in preparate de post gustoase si sanatoase. Supele, ciorbele,…

    Pret:

    29.99 LEI
  • Cartea vinurilor. Schimba-ti felul in care gandesti despre vin - Matthew Jukes - PARALELA 45

    Cartea vinurilor. Schimba-ti felul in care gandesti despre vin

    De

    Editura

    Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, pe care Matthew Jukes a acumulat-o prin eforturi sustinute pentru a-ti imbogati cunostintele si a face sa-ti sporeasca setea de a descoperi noi…

    Pret:

    45 LEI
  • Mancaruri de sarbatori - Garoafa Coman - BIZANTINA

    Mancaruri de sarbatori

    De

    Editura

    Autoarea cartii de mare succes Mincaruri si dulciuri de post, revine cu o noua carte: Mancaruri de sarbatori. O carte iesita din bucataria mamei. Un frumos si pretios dar pentru mame, sotii, surori si prietene….

    Pret:

    55 LEI
  • Jamie gateste in Italia - Jamie Oliver - CURTEA VECHE

    Jamie gateste in Italia

    De

    Editura

    Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a convins milioane de oameni sa…

    Pret:

    110
    104.5 LEI
  • Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita - Radu Anton Roman - PAIDEIA

    Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita

    De

    Editura

    Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este comentariul. „A gati e…

    Pret:

    162 LEI
  • Berea, izvor de sanatate - Manfred Walzl, Michael Hlatky - DATAGROUP

    Berea, izvor de sanatate

    De

    Editura

    Berea – izvor de sanatate este o carte ce n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunei familii. De secole, berea a trecut de la aliment, la bautura racoritoare, la bautura alcoolica savurata la chefuri, iar…

    Pret:

    30 LEI
  • Romanian Gastronomy in the XXI Century - Adriana Popescu, Andreea Bogdan - BUSINESS ADVISER

    Romanian Gastronomy in the XXI Century

    De

    Editura

    Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…

    Pret:

    74.9 LEI
  • Mousse la minut - RAO

    Mousse la minut

    De

    Editura

    Va e pofta de un desert savuros si usor de pregatit? Noi avem solutia! Fie ca sunt din ciocolata, cu iaurt, capsuni sau banane, mousse-urile sunt intotdeauna la mare cautare. Cu aceste deserturi intr-adevar rafinate…

    Pret:

    28.99
    21.74 LEI
  • Afine, agrise, coacaze - Maurice Messegue - VENUS

    Afine, agrise, coacaze

    De

    Editura

    Afine, agrise, coacaze – Medicamente de viata lunga Cartea cuprinde atat date generale despre cele trei fructe, proprietatile acestora, actiunile benefice cat si retete de dulciuri, siropuri si bauturi….

    Pret:

    3 LEI
  • Bucatarie medievala portugheza - PAIDEIA

    Bucatarie medievala portugheza

    De

    Editura

    Pret:

    69.63 LEI
  • Conservarea prin uscare - Achim Samwald - MAST

    Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI