Acasa/

/

Restaurantul digital in era delivery

Autor:
Restaurantul digital in era delivery - Meredith Sandland, Carol Orsbourn - EVENIMENTUL SI CAPITAL
Detalii:
Restaurantul digital in era delivery. Harta ta catre viitorul industriei foodservice Este timpul ca fiecare restaurant sa evolueze dincolo de cei patru pereti ai sai. Sandland si Orsbourn explica de ce consumatorii cer un confort…
Categorie
Editura
Autor

76.59

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
9786306572236
Recenzii
5/5

Descriere

Restaurantul digital in era delivery. Harta ta catre viitorul industriei foodservice Este timpul ca fiecare restaurant sa evolueze dincolo de cei patru pereti ai sai.
Sandland si Orsbourn explica de ce consumatorii cer un confort imbunatatit in afara localului si cum tehnologia permite noi moduri de a interactiona cu mancarea. In calitate de proprietar, executiv, investitor sau manager general, aceasta este o lectura obligatorie.
– Greg Creed, fost Director General, YUM! BRANDS Urmatoarea frontiera pentru restaurante este extinderea ospitalitatii prin intermediul tehnologiei.
Aceasta carte se citeste ca un ghid practic pentru restauratorii care doresc sa aplice tehnologia in beneficiul consumatorului, nu doar tehnologie de dragul tehnologiei. – Danny Meyer, CEO, Jnion Souare Hospitality Group; Fondator, SHAKE SHACK Restaurantul digital in era delivery vorbeste despre cum integrarea instrumentelor digitale poate impulsiona cresterea businessului si maximiza experienta utilizatorilor.
Acest ghid ofera informatii valoroase pentru oricine activeaza in industria HoReCa, ajutandu-i sa contureze un viitor digital pentru afacerea lor. – Alin Serban, CEO, TAll Hospitality Culture Publishing reprezinta efortul continuu al lnstitutului de a aduce valoare ada ugata acolo unde este nevoia cea mai mare: educarea si dezvoltarea continua a antreprenorului din ospitalitate.
Prezentul titlu este nu numai o busola in lumea extrem de tulbure a momentului, dar si un far spre performanta si eficienta operationala. – Florin Maxim, Fondator, HOSPITALITY CULTURE INSTITUTE Ce lectura informativa si de ultima ora.
lndustria nu a avut niciodata o carte ca aceasta: afacerea restaurantelor. Daca sunteti in industria restaurantelor, aceasta ar putea fi cea mai importanta carte pe care o veti cumpara vreodata.
– Betsy si Matt Borland, Fondatori si proprietari ai EAST END TAP AND TABLE DIN LEXINGTON, KENTUCKY

Restaurantul digital in era delivery
de

Ar putea să îți placă și…

  • Introducere in doctrina si deontologia profesiei contabile - Daniel Botez - PRO UNIVERSITARIA

    Introducere in doctrina si deontologia profesiei contabile

    De

    Editura

    Introducere in doctrina si deontologia profesiei contabile, prezinta situatia la zi a coordonatelor care configureaza dobandirea si exercitarea profesiilor de expert contabil si de auditor financiar, impreuna cu elementele de baza ale deontologiei profesionistilor contabili….

    Pret:

    60.27
    54.24 LEI
  • Tratat de management general Vol.1: Istoria managementului. Cartea I - Ion Stegaroiu, Gabriel Croitoru, Anisoara Duica, Mircea Constantin Duica, Georgiana Bondac, Dorin Iancu - PRO UNIVERSITARIA

    Tratat de management general Vol.1: Istoria managementului. Cartea I

    De

    Editura

    Tratat de management general. Volumul I: Istoria managementului. Cartea I: Scolile de management Nu putem pregati nimic, daca nu tinem cont de ceea ce s-a petrecut de-a lungul timpului, referitor la anumit aspect pe care…

    Pret:

    299.17
    269.25 LEI
  • Profit First - Mike Michalowicz - ACT SI POLITON

    Profit First

    De

    Editura

    Profit First: Cum sa-ti transformi afacerea dintr-un monstru devorator de bani intr-o masina de facut bani Profit First: Cum sa-ti transformi afacerea dintr-un monstru devorator de bani intr-o masina de facut bani / Profit First:…

    Pret:

    51.81 LEI
  • Principii pentru succes - Ray Dalio - ACT SI POLITON

    Principii pentru succes

    De

    Editura

    Principii pentru succes / Principles for Success rezuma ideile esentiale din bestsellerul lui Ray Dalio, Principii intr-un format distractiv si usor de citit, facandu-le astfel accesibile cititorilor de toate varstele. Cartea contine elementele cheie ale…

    Pret:

    103.6 LEI
  • Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA - Virginia Greceanu-Cocos - -

    Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA

    De

    Editura

    Lucrarea Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA este o lucrare destinata tuturor contribuabililor care desfasoara o activitate economica si in aceasta calitate sunt obilgati sa cunoasca legislatia fiscala cu privire la TVA si sa…

    Pret:

    31.72
    28.55 LEI
  • Cei care schimba jocul - Mona Dirtu, Andreea Rosca - PUBLICA

    Cei care schimba jocul

    De

    Editura

    Cei care schimba jocul. Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale Cei care schimba jocul este, dupa stiinta noastra, prima carte care vorbeste despre mecanismele si procesele de decizie ale…

    Pret:

    68.71 LEI
  • Limbajul corporal digital - Erica Dhawan - PUBLICA

    Limbajul corporal digital

    De

    Editura

    Limbajul corporal digital. Cum sa castigi incredere si sa creezi conexiuni indiferent de distanta Ghidul definitiv pentru comunicarea si conectarea intr-o lume hibrida. Raspunsuri prin e-mail care vin cu o saptamana mai tarziu. Conversatii video…

    Pret:

    62.38 LEI
  • Regula 10X - Grant Cardone - ACT SI POLITON

    Regula 10X

    De

    Editura

    Regula 10X: Singura diferenta dintre succes si esec / The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure de Grant Cardone este, dupa cum spune autorul, Sfantul Graal pentru toti cei care vor sa…

    Pret:

    50.74 LEI
  • Crowdsourcing - Jeff Howe - CURTEA VECHE

    Crowdsourcing

    De

    Editura

    Titlu original: Crowdsourcing: Why the Power of the Crowd is Driving the Future of Business De ce P&G apeleaza mereu la amatori entuziasti, pentru a-si rezolva dilemele stiintifice si tehnice? Cum e posibil ca niste…

    Pret:

    35.65
    33.87 LEI
  • Exponential. Cum sa nu fim depasiti de progresul rapid al tehnologiei - Azeem Azhar - CURTEA VECHE

    Exponential. Cum sa nu fim depasiti de progresul rapid al tehnologiei

    De

    Editura

    A inceput Era Exponentiala. O era a computerelor ultrarapide, in care software-urile tot mai performante ne permit sa acumulam un numar impresionant de date. Pentru prima oara in istoria omenirii, tehnologia accelereaza constant. Tehnologia evolueaza…

    Pret:

    88.8 LEI
  • Post Corona. De la criza la oportunitate - Scott Galloway - PUBLICA

    Post Corona. De la criza la oportunitate

    De

    Editura

    Pandemia de COVID-19 a transformat dormitoarele in birouri, i-a atatat pe cei tineri impotriva celor batrani si a adancit prapastia dintre bogati si saraci, dintre rosii si albastri, purtatorii de masca si cei care o…

    Pret:

    51.81 LEI
  • Stell*r. Ghid practic de gestionare a culturii organizationale - Adrian Florea - PUBLICA

    Stell*r. Ghid practic de gestionare a culturii organizationale

    De

    Editura

    Un alergator de cursa scurta nu reuseste sa termine un maraton doar pentru ca isi face un plan de antrenament, ci pentru ca isi schimba obiceiurile si include antrenamentele din plan in rutina zilnica. Tot…

    Pret:

    62.38 LEI
Restaurantul digital in era delivery
de