Acasa/

/

Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute)

Autor:
Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute) - RAO
Detalii:
Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor…
Categorie
Editura
Autor

32.25

43
LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786068516769
Recenzii
5/5

Descriere

Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor imbogati carnea de pui cu arome specifice fiecarui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere si insotit de castane, prune uscate sau varza murata.
Primavara, il veti regasi alaturi de mazare proaspata, spanac sau mango. Vara, tarhonul si busuiocul, usturoiul si rosiile vor prelua stafeta in turneul savorilor.
Toamna, ciupercile si strugurii vor naste alte gusturi deosebite. In lumea intreaga, retetele pe baza de carne de pui sunt deja clasice.
Puiul poate fi gatit in sos, poate fi fript, fiert, gatit intreg sau bucati

Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute)
de

Ar putea să îți placă și…

  • Carte de bucate pentru copii - Alexandra Rotaru - EIKON

    Carte de bucate pentru copii

    De

    Editura

    Carte de bucate pentru copii. 141 retete verificate si sfaturi pentru alimentatia copiilor cu varsta intre 6 luni si 4 ani Am scris aceasta carte pentru a le ajuta pe tinerele mame care, de multe…

    Pret:

    19 LEI
  • Retete istorice. Carnati - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Carnati

    De

    Editura

    65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst,…

    Pret:

    19.9 LEI
  • Retete la gratar altfel reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu - INTEGRAL

    Retete la gratar altfel reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

    De

    Editura

    Carbunii s-au incins, iar carnea si carnatii sfaraie ademenitor! Haideti, totusi, sa venim si cu ceva nou la masa! Nu e chiar o blasfemie sa infasori bananele verzi in… fasii stravezii de bacon si sa…

    Pret:

    17 LEI
  • Inginerie gastronomica - Romulus Gruia - CLARION

    Inginerie gastronomica

    De

    Editura

    Inginerie gastronomica. Tratat de teoria gastronomiei si practica gastro industriei In lantul actului alimentar, dupa sectorul agricol si cel de industrie alimentara urmeaza, cu cea mai mare valoare adaugata, sectorul distinct de gastro industrie. Exprimarea…

    Pret:

    200 LEI
  • Conservarea prin uscare - Achim Samwald - MAST

    Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI
  • Trei secole de gastronomie romaneasca - Daniela Ulieriu, Doina Popescu - PARALELA 45

    Trei secole de gastronomie romaneasca

    De

    Editura

    Trei secole de gastronomie. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina Rafinati, pofticiosi, gurmanzi, mancai, cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania, uniti-va! Pornim la drum! Nu doar va promitem paradisul gastronomic, ci…

    Pret:

    55
    52.25 LEI
  • Retete culese de la cinci brasovence - Georgeta Filitti - EDITURA CREATOR

    Retete culese de la cinci brasovence

    De

    Editura

    E simplu, e complicat sa pregatesti masa? Romania profunda se dezvaluie si prin bucatarie. Retete venite de nici unde, adaosuri succesive de la rude, prietene, dadace, din lecturi intamplatoare prin almanahuri ori foi de calendar…

    Pret:

    38 LEI
  • Romanian recipes, wines and customs - Radu Anton Roman - PAIDEIA

    Romanian recipes, wines and customs

    De

    Editura

    Editie in limba engleza. Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este…

    Pret:

    165 LEI
  • Chiolhanurile... Mierii! - D.E. Du Brin - VENUS

    Chiolhanurile… Mierii!

    De

    Editura

    Ce poate fi mai bun decat un hidromel? Ori un cocteil cu miere si scortisoara? Sau un flip din cirese si miere? Ori un rachiu de caise cu miere? Ca sa nu mai vorbim si…

    Pret:

    3 LEI
  • Indrazneste si bucatareste! - Ruby Roth - SENECA

    Indrazneste si bucatareste!

    De

    Editura

    Indrazneste si bucatareste! Carte de bucate pentru copii. 60 de retete simple, pe baza de plante care le pot prepara copiii pentru a creste sanatosi si a salva planeta Retetele din carticica aceasta sunt VEGANE,…

    Pret:

    49 LEI
  • Carte de bucate boieresti - Mihail Kogalniceanu, Kostache Negruzzi - VREMEA

    Carte de bucate boieresti

    De

    Editura

    In editura romaneasca, cea dintai carte de bucate randuite pare sa fie 200 retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti, aparuta la Iasi in 1841, la Cantora Foii Satesti, ai caror autori –…

    Pret:

    25 LEI
  • Fantezii culinare din legume si fructe - Irina Stepanova, Serghei Kabacenko - ARC

    Fantezii culinare din legume si fructe

    De

    Editura

    Pret:

    39 LEI