Acasa/

/

Retete istorice. Carnati

Autor:
Retete istorice. Carnati - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI
Detalii:
65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst,…
Categorie
Editura
Autor

16

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2019
ISBN:
9786069479339
Recenzii
5/5

Descriere

65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete. Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de alta data, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar.
O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat!
– Norica Birzotescu

Retete istorice. Carnati
de

Ar putea să îți placă și…

  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - Josef Pischl - MAST

    Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    21.15 LEI
  • Carte de bucate - Sanda Marin - CARTHEMIA

    Carte de bucate

    De

    Editura

    Incarcata de istorie si traversand decenii de traditii culinare, nemuritoarea Carte de bucate a Sandei Marin este o veritabila comoara a bucatariei romanesti. De la prima sa publicare, in anul 1936, aceasta lucrare a dobandit…

    Pret:

    42.27 LEI
  • Gin, bitter, vermut cu plante aromate: obtinerea si servirea - Alois Golles, David Golles - MAST

    Gin, bitter, vermut cu plante aromate: obtinerea si servirea

    De

    Editura

    Ginul este, probabil, una dintre cele mai tari bauturi spirtoase ale momentului. Impreuna cu bitterul si vermutul, a reusit in ultimii ani sa isi recapete locul binemeritat in barurile lumii. Aceasta carte propune explorarea originilor…

    Pret:

    39.12 LEI
  • Caise, piersici, prune - Maurice Messegue - VENUS

    Caise, piersici, prune

    De

    Editura

    Cam scumpe fructisoarele astea despre care vorbim noi, nu-i asa? Dar NU despre cele care sunt acum pe piata e vorba: sa nu le cumparati! Nu sunt bune! Arata asa de frumoase, de lucioase, sunt…

    Pret:

    3.5 LEI
  • Retete culese de la cinci brasovence - Georgeta Filitti - EDITURA CREATOR

    Retete culese de la cinci brasovence

    De

    Editura

    E simplu, e complicat sa pregatesti masa? Romania profunda se dezvaluie si prin bucatarie. Retete venite de nici unde, adaosuri succesive de la rude, prietene, dadace, din lecturi intamplatoare prin almanahuri ori foi de calendar…

    Pret:

    40.18 LEI
  • Mancaruri si dulciuri de post ed.4 - Garoafa Coman - BIZANTINA

    Mancaruri si dulciuri de post ed.4

    De

    Editura

    Mancaruri si dulciuri de post, Garoafa Coman – Editura Bizantina Multi dintre dumneavoastra stiu, probabil, ca aceasta carte a fost prima carte de retete cu mancaruri si dulciuri de post care a circulat in Romania….

    Pret:

    35 LEI
  • Cidru, vin din pere, rachiu si calvados - Francois Moinel - MAST

    Cidru, vin din pere, rachiu si calvados

    De

    Editura

    Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….

    Pret:

    14.28 LEI
  • Retete istorice. Fursecuri si biscuiti de Craciun - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Fursecuri si biscuiti de Craciun

    De

    Editura

    In fiecare an, Sarbatoarea Nasterii Domnului ne umple sufletul de speranta, de dragoste si de bucurie. Ne dorim cu tarie sa impartasim aceasta curata emotie cu cei dragi. Asadar, sa imbracam caminul nostru in aroma…

    Pret:

    18 LEI
  • Cele mai delicioase 45 retete din carne - ERC PRESS

    Cele mai delicioase 45 retete din carne

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile. Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti…

    Pret:

    14.8 LEI
  • Gastronomice - Pastorel Teodoreanu - AGORA

    Gastronomice

    De

    Editura

    O carte cu… ceva piper si-un pic de sare… caci si bucataria e o arta, atunci cand bucatarul e artist. Bucataria, ca si istoria, tine si de stiinta si de arta. E de amandoua cate…

    Pret:

    30.45 LEI
  • Larousse: Supe - RAO

    Larousse: Supe

    De

    Editura

    De la retete clasice (minestrone, gaspacho, bouillabaisse) la retete deosebite sau chiar exotice (supa limpede cu avocado, supa asiatica de mazare…) mai mult de 60 de retete usor si rapid de preparat….

    Pret:

    26.43
    22.47 LEI
  • Cuisine Roumaine - PAIDEIA

    Cuisine Roumaine

    De

    Editura

    Livre dans lequel sont decrits des plaits de poisson et d’ecrevisses……

    Pret:

    37 LEI
Retete istorice. Carnati
de