Acasa/

/

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

Autor:
Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun - Jamie Oliver - CURTEA VECHE
Detalii:
Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in…
Categorie
Editura
Autor

118.75

125
LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2007
ISBN:
5948486005216
Recenzii
5/5

Descriere

Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in acelasi timp, valabila azi si pentru totdeauna.
Indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, va stau la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartea contine si informatii despre echipamentele de care consider ca aveti nevoie in bucataria dvs., sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate.
Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei ca sa gateasca. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dvs.
mostenire culinara! Si stiti ceva?
De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-ma sa va ajut.
P.S. Apropo, ar trebui sa va bucurati ca ati cumparat aceasta carte, deoarece fiecare banut rezultat din vanzarea ei va fi investit in a-i instrui si inspira pe tinerii defavorizati din toata lumea sa-si faca o cariera in domeniul culinar prin intermediul fundatiei Fifteen.
Va multumesc din partea lor.

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun
de

Ar putea să îți placă și…

  • Retete istorice. Carnati - Norica Birzotescu - CAMARA SATENCEI

    Retete istorice. Carnati

    De

    Editura

    65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst,…

    Pret:

    19.9 LEI
  • Retete pentru copii (3 ingredinete in 15 minute) - RAO

    Retete pentru copii (3 ingredinete in 15 minute)

    De

    Editura

    • 55 de retete pentru a-i pacali pe micii mofturosi Preparate zilnice variate, echilibrate si pe gustul copiilor, in doar 15 minute si cu 3-5 ingrediente: lata visul oricarui parinte! Va invitam, asadar, sa incercati…

    Pret:

    43
    32.25 LEI
  • Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete - Tothne Libor Maria - CASA

    Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete

    De

    Editura

    Va invitam intr-o calatorie speciala in jurul lumii! Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru va fi brutaria Limara, prin…

    Pret:

    79
    75.05 LEI
  • Cele mai delicioase 45 retete de salate - ERC PRESS

    Cele mai delicioase 45 retete de salate

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile. Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti…

    Pret:

    14 LEI
  • Romanian recipes, wines and customs - Radu Anton Roman - PAIDEIA

    Romanian recipes, wines and customs

    De

    Editura

    Editie in limba engleza. Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este…

    Pret:

    165 LEI
  • Retete pentru postul si sarbatoarea Pastelui - CUANTIC

    Retete pentru postul si sarbatoarea Pastelui

    De

    Editura

    Cartea reprezinta o culegere de zeci de retete delicioase, potrivite atat pentru perioada Postului Pastelui cat si pentru masa festiva de Paste. De asemenea, la finalul cartii sunt prezentate descrierile si proprietatile terapeutice ale mai…

    Pret:

    19.99 LEI
  • Otet si mustar - Andreas Fischerauer - MAST

    Otet si mustar

    De

    Editura

    Otet si mustar, produse pregatite in casa Cunostintele despre fabricarea otetului sunt la fel de vechi ca si certitudinea ca bauturile alcoolice aflate timp indelungat in contact cu oxigenul se vor transforma in otet. Informatii…

    Pret:

    20 LEI
  • Bucatarie medievala portugheza - PAIDEIA

    Bucatarie medievala portugheza

    De

    Editura

    Pret:

    69.63 LEI
  • Paste - Academia Barilla - METEOR PRESS

    Paste

    De

    Editura

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…

    Pret:

    35 LEI
  • Feriti-va de Ateroscleroza! - Auguste Moll-Weis - VENUS

    Feriti-va de Ateroscleroza!

    De

    Editura

    Boala urata, caracteristica batranetii, ateroscleroza ne iarta rareori si dupa ce se instalaza ne-aduce pe cap boli care mai de care mai rele si mai grele. Dar o putem pacali daca facem un dram de…

    Pret:

    3 LEI
  • E timpul conservelor - Louis Bourdeau - VENUS

    E timpul conservelor

    De

    Editura

    Pret:

    3 LEI
  • Lindt Excellence 70% cacao - Cele mai savuroase retete - RAO

    Lindt Excellence 70% cacao

    De

    Editura

    Descoperiti cum va puteti bucura de gustul delicios al ciocolatei LINDT EXCELLENCE in cele mai tentante deserturi. De la trufe, tarte, bavareze si pana la negrese ori sufleuri, toate aceste retete sunt savuroase si se…

    Pret:

    29
    21.75 LEI