250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca

De: DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina

250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca

Editura: All

An aparitie: 2000

ISBN: 973-724-081-2

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca , de: DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina

Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5 000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.

Caracteristici

Titlu:

250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca

Autor:

DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina

Editura:

All

Colectia:

Categoria cartii:

Bucatarie

Tradus de:

An aparitie:

2000

Numar pagini:

232

Format:

250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca , de: DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina

Fragmente

Comentarii la 250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea 250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca unui prieten