501 retete din bucataria romaneasca, de: Mihai Basoiu
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare: sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca; sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice); durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu. In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
Caracteristici
Titlu:
501 retete din bucataria romaneasca
Autor:
Mihai Basoiu
Editura:
Meteor Press
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2007
Numar pagini:
256
Format:
17x24 cm
Comentarii la 501 retete din bucataria romaneasca
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.