Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare, de: Patrick Holford, Dr. James Braly
Astazi, într-o lume invadata de produse alimentare de tot felul, mai mult sau mai putin naturale, una din doua persoane sufera de o alergie alimentara.
Cei care se simt rau ignora adesea adevaratele cauze, pentru ca alergiile de acest tip ramân de cele mai multe ori ascunse. Printre simptomele cele mai frecvente se numara: dureri abdominale, luare în greutate, balonare, diaree sau constipatie, urticarie, astm, insuficienta respiratorie, rinita alergica, oboseala cronica, depresie si dureri de cap.
Alergii alimentare va arata care sunt diferentele între o alergie ?i intoleran?ele sau sensibilitatile alimentare. În plus, pentru ca majoritatea alergiilor alimentare pot fi tratate, sunt prezentati principalii 20 de alergeni alimentari si modalitatile prin care le putem contracara efectele.
Patrick Holford, unul dintre cei mai apreciati nutritionisti din Marea Britanie, a fondat în 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra. Cartile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare, în 30 de tari. La Editura Litera a mai aparut Detoxifierea ficatului în 9 zile dupa metoda revolutionara Holford.
Dr. James Braly este o autoritate medicala în domeniul nutritiei, autor al cartilor Dr. Braly´s Food Allergy & Nutrition Revolution si Dangerous Grains.
Caracteristici
Titlu:
Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare
Autor:
Patrick Holford, Dr. James Braly
Editura:
Litera International
Colectia:
Categoria cartii:
Alimentatie
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
144
Format:
130 x 200 mm - Coperta: brosata
Comentarii la Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.