Alergii si intolerante alimentare. Ghid complet, de: Jonathan Brostoff, Linda Gamlin
Din ce in ce mai multi oameni sufera in prezent de migrene, ulcer gastric sau duodenal, constipatie, retentie de apa, eczeme si dureri articulare; altii ajung la medic cu tulburari mai grave, ca artrita reumatoida, astm sau depresie. Cercetarile medicale recente demonstreaza ca multe dintre aceste afectiuni sint de fapt reactii adverse la diferite alimente – lapte, citrice, oua, griu... Acest ghid practic va invata sa preveniti si sa tratati alergiile alimentare, dar si intoleranta la produse cosmetice, parfumuri, aditivi, pesticide sau material plastic. La final gasiti sfaturi cu privire la dieta prin eliminare, care va ajuta sa identificati alimentele la care sinteti sensibil si sa le inlocuiti cu altele, pe care le tolerati. Carte recomandata de revista
Cuprins: Diferenta dintre alergie si intoleranta • Testele pentru sensibilitate alimentara • Reactiile la alimente in eczema atopica, astm si rinita alergica • Boala celiaca, boala Crohn si afectiunile eozinofilice • Sindromul de colon iritabil • Sensibilitatea alimentara la copii • Aditivii alimentari • Apa imbuteliata si filtrele de apa • Fructoza, sucroza, sorbitolul si xilitolul • Dieta prin eliminare: ghid pas cu pas
Caracteristici
Titlu:
Alergii si intolerante alimentare. Ghid complet
Autor:
Jonathan Brostoff, Linda Gamlin
Editura:
Polirom
Colectia:
Categoria cartii:
Alimentatie
Tradus de:
Claudia Cirip
An aparitie:
2009
Numar pagini:
408
Format:
160 x 235 mm
Comentarii la Alergii si intolerante alimentare. Ghid complet
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.