Bucatarul se dezbraca... de secrete – 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume, de: Jamie Oliver
Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat
statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune The
Naked Chef Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris
pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire si News of the World. In
prezent, are propria revista culinara, numita Jamie Magazine.
Jamie a surprins prin inventivitate si, totodata, prin simplitatea retetelor.
Modul sau neconventional de a gati, faptul ca nu folosea un limbaj incarcat de
termeni gastronomici si talentul de povestitor au atras un public larg si au
starnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revolutionat felul in care
britanicii priveau mancarea si gatitul si a ajuns sa fie cunoscut pretutindeni
sub numele emisiunii care l-a consacrat, in care propunea retete savuroase si
usor de preparat.
Jurnalul National si Curtea Veche Publishing va invita sa participati la o
adevarata aventura culinara alaturi de Jamie, oferindu-va o gama larga de
recomandari si retete inedite care va vor ajuta sa va bucurati din plin de cele
mai bune ingrediente.
Vreme de 20 de saptamani, va punem la dispozitie solutia perfecta pentru a
obtine gusturi indraznete!
Caracteristici
Titlu:
Bucatarul se dezbraca... de secrete – 3. Alte retete cu...
Autor:
Jamie Oliver
Editura:
Curtea Veche
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
Zenovia Popa
An aparitie:
2009
Numar pagini:
64
Format:
19,5 × 24 cm
Comentarii la Bucatarul se dezbraca... de secrete – 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.