Caietul de retete. Bucate si vinuri asortate, de: Marius Cristian, Bogdan Pavlov
„Caietul de retete” nu este banala carte de bucate a bunicii. Retetele, unele
traditionale, altele extravagante, cu ingrediente rarissime, sint prezentate pe un ton prietenos de
doi „gospodini” care stiu ce probleme pot aparea in bucatarie atunci cind teoria este
pusa in practica. Gasiti aici tot felul de retete pentru sosuri, aperitive, salate, supe, preparate
din carne si legume. Fiecare reteta este insotita de o recomandare pentru bautura potrivita.
„Caietul” are si trei capitole speciale pentru dulciuri, cafea si condimente. O carte
pentru experimentele culinare de la sfirsitul saptaminii. Cuprins: Mai intii, sosurile •
Antreuri, gustari, aperitive si alte asemenea • Prea putine salate • Borsuri, ciorbe,
supe • Legume, nu numai de post • Fainoase de toate felurile • Are balta si peste
• Pasari de (si in) toate felurile • Porcul nostru cel de toate zilele • Vita, mai
mult sau mai putin celebra • Si alte carnuri • Dulciuri pentru toti • Nu doriti o
cafea? • Citeva verdeturi... • ... si citeva condimente
Caracteristici
Titlu:
Caietul de retete. Bucate si vinuri asortate
Autor:
Marius Cristian, Bogdan Pavlov
Editura:
Polirom
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2003
Numar pagini:
232
Format:
160 x 235
Comentarii la Caietul de retete. Bucate si vinuri asortate
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.