Condimente, de: Anne Iburg Traducere: Daniela Miscov
Tot ce doriti sa stiti despre condimente! Diversele lor arome si intrebuintari Informatii despre ingrediente, efecte si moduri de utilizare Folosirea lor ca produse medicinale, recomandate pentru diferite afectiuni Multe retete simple si delicioase Origini, istoric si informatii fascinante Condimentele ne imbogatesc mancarea si viata. Cum ar fi un burger fara piper, o pizza fara oregano, piureul fara nucsoara sau gemul de prune fara scortisoara? Ar fi fade, niste mancaruri fara gust. Condimentele sunt niste ingrediente mici si usor de trecut cu vederea, dar importanta lor in bucatarie, precum si in istoria culturala si chiar cea a stiintei, este cu mult mai mare decat dimensiunea lor. Omul este fascinat de condimente de multe secole, datorita aromei lor persistente, gustului delicat si proprietatilor curative, cat si puterilor magice si afrodisiace care li s-au atribuit si inca li se atribuie. Toata lumea stie insa ca lucrurile mici vin cateodata in ambalaje foarte mici!
Caracteristici
Titlu:
Condimente
Autor:
Anne Iburg Traducere: Daniela Miscov
Editura:
All
Colectia:
Categoria cartii:
Bucatarie
Tradus de:
An aparitie:
2000
Numar pagini:
306
Format:
Comentarii la Condimente
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.