Principiile Operatiunilor De La Receptia Hotelului. Editia 2, de: Baker Sue, Bradley Pam, Huyton Jeremy
Aceasta carte a fost conceputa pentru a pune la dfispozitia studentilor si a tuturor celor implicati in industria hoteliera elementele de baza ale teoriei si practicii operatiunilor de front-office. Pe tot parcursul cartii, aplicatiile inlescnesc insusirea modului de gandire al unui lucrator de la front-office.
Succesiunea capitolelor urmeaza un client tipic, de la check-in la check-out, in relatie cu celelalte departamente si sectoare din cadrul unui hotel.
Caracteristici
Titlu:
Principiile Operatiunilor De La Receptia Hotelului. Editia...
Autor:
Baker Sue, Bradley Pam, Huyton Jeremy
Editura:
CH Beck
Colectia:
Categoria cartii:
Turism
Tradus de:
An aparitie:
2007
Numar pagini:
344
Format:
Comentarii la Principiile Operatiunilor De La Receptia Hotelului. Editia 2
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.