Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

De: A. Manailescu , G. Pantu

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

Editura: Editura Didactica si Pedagogica

An aparitie: 2009

ISBN:

  • Disponibilitate: produs disponibil

  • Vezi preț! Comandă online!

    Cumpara acum

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII, de: A. Manailescu , G. Pantu

Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X - XII si scolilor profesionale, anii I - IV, meseriile patiseri, cofetari. Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie - patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie - patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.

Caracteristici

Titlu:

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

Autor:

A. Manailescu , G. Pantu

Editura:

Editura Didactica si Pedagogica

Colectia:

Categoria cartii:

Manuale scolare

Tradus de:

An aparitie:

2009

Numar pagini:

0

Format:

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII, de: A. Manailescu , G. Pantu

Fragmente

Comentarii la Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.

Recomanda cartea Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII unui prieten