Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII, de: A. Manailescu , G. Pantu
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X - XII si scolilor profesionale, anii I - IV, meseriile patiseri, cofetari. Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie - patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie - patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Caracteristici
Titlu:
Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII
Autor:
A. Manailescu , G. Pantu
Editura:
Editura Didactica si Pedagogica
Colectia:
Categoria cartii:
Manuale scolare
Tradus de:
An aparitie:
2009
Numar pagini:
0
Format:
Comentarii la Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.