Alimentatia preventiva impotriva cancerului, de: Marie-Amelie Picard
Traducere de Dana Zamosteanu
Bazata pe rezultatele celor mai recente cercetari asupra legaturii dintre alimentatie si cancer,
cartea va invata cum sa preveniti aceasta boala necrutatoare. Sint prezentate substantele
cancerigene si antioxidantii – elemente protectoare ce neutralizeaza agentii carcinogeni
–, precum si cele mai importante 20 de alimente cu eficien ta dovedita in combaterea
cancerului. Lista acestora este completata de o serie de retete, variate si usor de preparat.
Urmind sfaturile si recomandarile incluse in lucrare, veti reusi sa reduceti riscul imbolnavirii de
cancer printr-o alimentatie corecta si sanatoasa. Cuprins: Alimentatia si cancerul: o legatura
directa? • Pistele regimului mediteranean • Preventia nutritionala a cancerelor: mit sau
realitate? • Cele 7 reguli de aur ale preventiei anticancer • Ereditatea si importanta
depistarii • Prevenirea excesului de greutate • Cum sa gatim fara sa producem substante
cancerigene • Top 20 – alimente anticancer
Caracteristici
Titlu:
Alimentatia preventiva impotriva cancerului
Autor:
Marie-Amelie Picard
Editura:
Polirom
Colectia:
Categoria cartii:
Alimentatie
Tradus de:
An aparitie:
2008
Numar pagini:
272
Format:
135 x 200 mm
Comentarii la Alimentatia preventiva impotriva cancerului
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.