Ghidul aditivilor alimentari, de: Corinne Gouget
Un ghid usor de folosit, care ne ajuta sa alegem alimentele cele mai sanatoase atit pentru adulti, cit si pentru copii.
Multi dintre noi vrem sa stim ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista aditivi nocivi si aditivi care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sint prezentati schematic intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, inclusiv tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi - aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina -, precum si diferite produse testate de autoare.
Caracteristici
Titlu:
Ghidul aditivilor alimentari
Autor:
Corinne Gouget
Editura:
Polirom
Colectia:
Categoria cartii:
Alimentatie
Tradus de:
Gabriel Chescu
An aparitie:
2012
Numar pagini:
160
Format:
106 x 180
Comentarii la Ghidul aditivilor alimentari
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti logat.