- Bucatarie
- Editura: All
- Afiseaza toate ...
Diverse » Bucatarie
-
TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE
De:
Editura: All, An aparitie: 2010
Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit. Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti...
-
Cartea sucurilor si a nectarelor
De: Natalie Savona
Editura: All, An aparitie: 2000
Cartea sucurilor si a nectarelor se bazeaza pe doua principii esentiale: mai intai ca extragerea sucurilor este simpla, daca ne facem un obicei din aceasta, iar in al doilea rand ca prepararea zilnica a sucurilor constituie o modalitate delicioasa de...
-
Enciclopedie culinara
De: Traducator: Roxana Barsanu
Editura: All, An aparitie: 2000
De la aperitive la deserturi, Enciclopedia Culinara ofera o diversitate exceptionala de retete pentru intreaga familie. Cartea cuprinde circa 700 de retete insotite de fotografii color si este structurata in 12 capitole: antreuri si gustari...
-
250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca
De: DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina
Editura: All, An aparitie: 2000
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei...
-
Condimente
De: Anne Iburg Traducere: Daniela Miscov
Editura: All, An aparitie: 2000
Tot ce doriti sa stiti despre condimente! Diversele lor arome si intrebuintari Informatii despre ingrediente, efecte si moduri de utilizare...