Diverse » Bucatarie
-
Bucataria englezeasca
De: ***
Editura: Calin, An aparitie: 2000
Prezenta editie a fost realizata avand la baza o bogata bibliografie, de la carti de bucate vechi pana la meniuri prezentate de restaurante sau expozitii cu profil culinar din Insulele Britanice.
-
Bucataria de inceput a noii ere
De: Camelia Chelu, Felicia Dumitru, Tatiana Ionete
Editura: Hyperion, An aparitie: 2008
-
Torturi rapide
De: Elisabeta Iosefina Iorga
Editura: Cartea de buzunar, An aparitie: 2003
-Blaturi pufoase, creme delicioase -Torturi de fructe
-
202 retete de salate
De: Basoiu, Mihai
Editura: Meteor Press, An aparitie: 2009
De ce 202? De ce salate? Sunt intrebari carora Mihai Basoiu le raspunde dintru inceput. Celui dintai, printr-un frumos recurs la istorie- si pentru Kogalniceanu si Negruzzi, odinioara, un numar de 200 de retete era optim pentru un retetar complet...
-
Telina si conopida - Remedii si retete culinare
De: Elena Marinescu
Editura: Triumf, An aparitie: 2009
-
Preparate din carne de pui
De: Elisabeta Iorga
Editura: Cartea de buzunar, An aparitie: 2000
Gatind dupa retetele din Preparate din carne de pui de Elisabeta Iorga ii veti surprinde pe cei dragi cu mancaruri pe care nu le-au mai gustat, iar gospodinele vor fi fericite pentru ca pot prepara mancaruri ieftine, sanatoase si usoare.