- Bucatarie
- Editura: House of Guides
- Afiseaza toate ...
Diverse » Bucatarie
-
Gateste cu vin
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2009
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de...
-
Marea carticica de bucate - peste 600 de retete din...
De: Carla Bardi, Mollie Thomson
Editura: House of Guides, An aparitie: 2008
Cu mai mult de 600 de retete din toate colturile lumii, cuprinzand atat retete moderne, cat si unele devenite clasice - de la europenele spaghete, Tiramisu, Crepes Suzette, strudele sau tzatziki, pana la cele mai mult sau mai putin exotice, cartea ne...
-
Cocteiluri celebre si povestile lor
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele "sticle cu vierme" chiar este tequila? Ce inseamna, de fapt, bere pilsner? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? In Mesopotamia se bea bere? Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi...
-
Cartea de bucate a copiilor - Bucataria franceza
De: Rosalba Gioffre
Editura: House of Guides, An aparitie: 2008
Descopera secretele bucatariei franceze! Gasesti retete rapide si usor de preparat, din care vei afla cum sa faci omlete si clatite frantuzesti, dar si delicioase deserturi, precum spuma de ciocolata si tarta cu cirese. Cartea prezinta pentru micii...
-
Cartea de bucate a copiilor - Bucataria italiana
De: Rosalba Gioffre
Editura: House of Guides, An aparitie: 2008
Descopera secretele bucatariei italiene! De la simple retete de paste cu sos de rosii, la risotto, chiftelute si delicioase deserturi, precum tiramisu si inghetata cu sos de ciocolata. Cartea prezinta 15 retete care fac sa-ti lase gura apa, desi sunt...
-
Ghidul gastronomic al Romaniei - Bucataria moderna
De: Valentina Iordan
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Volumul de Bucatarie moderna , ca parte a Ghidului Gastronomic al Romaniei , prezinta o bucatarie savuroasa, de multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate categoriile (Antreuri si gustari, Borsuri, ciorbe, supe, Feluri principale, Salate...
-
Ghidul Gastronomic al Romaniei - Dulciuri de casa
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Exista putini oameni care sa nu fi avut pofta - macar o data - de ceva dulce. Si ce poate satisface mai bine aceasta dorinta decat o prajitura preparata in casa? Cand mama ori bunica nu sunt prin preajma, nu avem incotro si trebuie sa ne apucam...
-
Ghidul gastronomic al Romaniei - Bucataria traditionala
De: Valentina Iordan
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Bucataria, ca fapt de cultura, presupune dezvoltarea istorica atat ca si continut, cat si ca dinamica. Pe parcursul evolutiei sale, bucataria romaneasca urmeaza etapele dezvoltarii comunitatii umane autohtone, ea fiind influentata de factori...
-
Cocteiluri celebre si povestile lor
De: Ioana Irimiea
Editura: House of Guides, An aparitie: 2009
Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele „sticle cu vierme" chiar este tequila? Ce inseamna, de fapt, bere pilsner? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? In Mesopotamia se bea bere? Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi...
-
Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari
De: Francine Maroukian
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere? Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea...
-
Bucatariile comunitatilor etnice
De: Valentina Iordan
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Volumul IV al seriei „Ghidul Gastronomic al Romaniei" aduce in fata cititorului (dupa stiinta noastra, pentru prima data in acest tip de abordare), pe langa retetele specifice ale unor etnii ce traiesc impreuna cu romanii, si informatii privind...
-
Retete pentru sarbatori si mese festive
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2006
Daca vreti sa va impresionati oaspetii, inspirati-va pentru pregatirea mesei din minighidul „Retete pentru sarbatori si mese festive". In paginile lui veti gasi 160 de retete speciale pentru ocazii deosebite, recomandate de bucatari vestiti. Cu...
-
Ghidul gastronomic al Romaniei
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2008
Acest volum a fost numita CEA MAI BUNA CARTE ROMANEASCA DE BUCATE , publicata in 2009. Titlul a fost acordat de membrii juriului prestigioasei competitii mondiale Gourmand World CookBook Awards 2009, care au desemnat cartea noastra drept castigatoare...
-
Minighidul dulciurilor pe baza de fructe
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2005
„Minighidul dulciurilor pe baza de fructe" este un instrument util care nu trebuie sa lipseasca din bucataria gospodinei moderne. Va invitam sa va delectati si sa experimentati minunatele sufleuri si budinci, prajiturile cu aluat fraged, checuri si...
-
Ghidul cocteilurilor 2009
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2009
E in traditia lumii civilizate ca momentele importante din viata noastra sa fie asociate si celebrate cu un pahar de bautura. O votca buna, un whisky de traditie... ca ingredient de baza intr-un cocteil sunt un bun partener de petrecere, de lungi...