Diverse » Bucatarie
-
Preparate Cu Ciuperci
De: Smaranda Sburlan
Editura: Nemira, An aparitie: 2004
Pentru vegetarieni, dar mai ales pentru gurmanzi!, retete deosebite, stabilite dupa o experienta de patruzeci de ani.
-
100 de minuni rapide
De: * * *
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2004
Pentru gospodinele zilelor noastre a devenit un dicton expresia "nu am timp sa gatesc". Dar de gatit trebuie sa gatesti - oricat de minunat ar fi bufetul de incinta de la locul de munca sau scoala, sau un restaurant tip "occidental" pe drumul spre...
-
Metamorfozele vinului
De: Gherasim Constantinescu, Adrian Alexandru Heraru
Editura: Niculescu, An aparitie: 2005
-
Minighidul preparatelor din oua
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2005
Acest minighid isi propune sa fie un indrumar in folosul „debutantilor", dar si al „avansatilor"; in ale bucatariei, facand cunoscuta o colectie de retete pe baza de oua: de la aperitivele cu maioneza sau oua umplute, ciorbe drese cu ou si...
-
Bucataria Lui Antonio Passarelli
De: Antonio Passarelli
Editura: Nemira, An aparitie: 2005
Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa vad intr-un meniu de restaurant feluri de mancare de genul: spaghetti alla milanese sau spaghetti alla parmiggiana etc. Sunt mancaruri care nu exista! Puteti sa va uitati in orice carte de bucate doriti...
-
100 de minuni pentru silueta
De: * * *
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2005
Nu demult era de dorit ca omul sa fie „plinut". La femei, fata rotunda, umerii cu pernite, sanii bogati, soldul lat, fesa rotunda tineau de fizicul ideal. Barbatilor le dadea prestanta burta. Si copilul era considerat sanatos daca era durduliu...
-
Minighidul dulciurilor pe baza de fructe
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2005
„Minighidul dulciurilor pe baza de fructe" este un instrument util care nu trebuie sa lipseasca din bucataria gospodinei moderne. Va invitam sa va delectati si sa experimentati minunatele sufleuri si budinci, prajiturile cu aluat fraged, checuri si...
-
250 de retete din arta culinara chinezeasca
De: Eufrosina Dorobantu, Ion Dorobantu
Editura: Allfa, An aparitie: 2005
-
100 de minuni din varza
De: * * *
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2005
In zilele noastre sortimentul de varza consumata s-a largit. Multi o consuma chiar si fara carne, ca preparate crude sau in meniuri dietetice. Sunt notiuni relativ noi in bucatarie: varza creata chinezeasca, varza de Bruxelles sau salatele din...