Diverse » Bucatarie
-
Zile minunate cu bucatarul care se dezbraca... de secrete...
De: Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2010
Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune The Naked Chef Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British...
-
Zile minunate cu bucatarul care se dezbraca... de secrete...
De: Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2010
Jamie Oliver, cel mai popular bucatar din Marea Britanie, si-a castigat statutul de vedeta datorita cartilor publicate si emisiunii de televiziune The Naked Chef Bucatarul se dezbraca... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ...
-
Preparate la gratar
De: Ioana Irimiea
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Aripioare Buffalo... Salata de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu mustar... Vinete fripte cu sos de iaurt si menta... Frigarui de creveti si legume... Prepararea carnii la gratar a...
-
77 de retete celebre si povestile lor
De: Ioana Irimiea
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
De câte ori n-ai vrut sa-ti impresionezi musafirii cu un meniu apetisant compus din retete celebre? Acum poti face asta cu „77 de retete celebre si povestile lor”. În plus, îti poti uimi prietenii povestindu-le cum au aparut aceste feluri de...
-
Creati-va propriul meniu simplu
De: ***
Editura: Elektra, An aparitie: 2010
Nu stiti cum sa alcatuiti meniul zilnic al familiei sau cu ocazia diferitelor sarbatori?Cartea noastra contine 22 de gustari, 22 de meniuri principale si 22 de deserturi din care puteti sa alcatuiti cu usurinta un meniu potrivit fiecarei ocazii...
-
Ghidul Gastronomic al Romaniei - Dulciuri de casa
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Exista putini oameni care sa nu fi avut pofta - macar o data - de ceva dulce. Si ce poate satisface mai bine aceasta dorinta decat o prajitura preparata in casa? Cand mama ori bunica nu sunt prin preajma, nu avem incotro si trebuie sa ne apucam...
-
Bulgaria - Ghidul meniurilor
De: Valentina Iordan
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei „Gastronomica", initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci...
-
Conserve din legume si fructe
De: Elisabeta Iosefina Iorga
Editura: Meteor Press, An aparitie: 2010
In lunile lungi si friguroase ale anului, o alimentatie fara legume si fructe ar fi extrem de saraca, atat ca aport nutritiv, cat si ca gust, savoare si mod de prezentare. In schimb, sa poti avea oricand la indemana, in camara ta, un suc de rosii...
-
Creati-va propriul meniu sanatos
De: ***
Editura: Elektra, An aparitie: 2010
Nu stiti cum sa alcatuiti meniul zilnic al familiei sau cu ocazia diferitelor sarbatori?Cartea noastra contine 22 de gustari, 22 de meniuri principale si 22 de deserturi din care puteti sa alcatuiti cu usurinta un meniu potrivit fiecarei ocazii...
-
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie noua, indelung...
De: Radu Anton Roman
Editura: Paideia, An aparitie: 2010
Cinstind vorbind, nu e vorba de o noua editie, ci de o noua carte! Aici sunt de doua ori mai multe pagini si de doua ori mai multe retete ca editia din '98. In acesti ani am investigat iecare tinut, am cercetat fiecare vale, am scotoccit fiecare...
-
Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari
De: Francine Maroukian
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere? Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea...
-
365 de retete afrodiziace
De: Mircea Georgescu
Editura: Meteor Press, An aparitie: 2010
Viata fara dragoste este ca o mancare „fara sare si piper". Insa ingredientele unui preparat culinar ii pot conferi nu numai savoare, ci si virtuti afrodiziace, asa cum o stiu toti cei care au descoperit deja o serie de alimente cu darul de a...
-
Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti
De: Dan-Silviu Boerescu, Catalin Paduraru, Florica Bud
Editura: , An aparitie: 2010
ARTA‚ CULINARA‚ TRADITIONALA‚: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui...
-
Ghidul gastronomic al Romaniei - Bucataria traditionala
De: Valentina Iordan
Editura: House of Guides, An aparitie: 2010
Bucataria, ca fapt de cultura, presupune dezvoltarea istorica atat ca si continut, cat si ca dinamica. Pe parcursul evolutiei sale, bucataria romaneasca urmeaza etapele dezvoltarii comunitatii umane autohtone, ea fiind influentata de factori...
-
Creati-va propriul meniu iarna
De: ***
Editura: Elektra, An aparitie: 2010
Nu stiti cum sa alcatuiti meniul zilnic al familiei sau cu ocazia diferitelor sarbatori?Cartea noastra contine 22 de gustari, 22 de meniuri principale si 22 de deserturi din care puteti sa alcatuiti cu usurinta un meniu potrivit fiecarei ocazii...