Diverse » Bucatarie
-
Carte de bucate. Editie integrala
De: Sanda Marin
Editura: Humanitas, An aparitie: 2009
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta...
-
Marea carte de bucate - pentru oameni frumosi si sanatosi
De: Mircea Georgescu
Editura: Antet, An aparitie: 2006
2.576 de retete culinare Marea carte de bucate pentru oameni frumosi si sanatosi respecta principul gastronomic roman: "De la oua pana la mere", aceasta insemnand, desigur ca nu exista aproape nici o leguma, vreun fruct ori specialitate de carne care...
-
Gradina bucatarului rafinat
De: Virginia Harss
Editura: Litera International, An aparitie: 2010
O lume de arome in gradina de langa casa! Cultivati ingrediente de tip gourmet in gradina proprie, intr-o sera sau chiar pe pervazul ferestrei si va veti bucura de alimente organice, mai hranitoare si mai proaspete decat cele pe care le gasiti...
-
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie noua, indelung...
De: Radu Anton Roman
Editura: Paideia, An aparitie: 2010
Cinstind vorbind, nu e vorba de o noua editie, ci de o noua carte! Aici sunt de doua ori mai multe pagini si de doua ori mai multe retete ca editia din '98. In acesti ani am investigat iecare tinut, am cercetat fiecare vale, am scotoccit fiecare...
-
250 De Retete Din Arta Culinara Chinezeasca
De: DOROBANTU Ion, DOROBANTU Eufrosina
Editura: All, An aparitie: 2000
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei...
-
Gratarul perfect
De: Chris Knight, Taylor J. Smith
Editura: Trei, An aparitie: 2008
Te-ai saturat de banalul hamburger facut pe gratar?Chris Knight si faimosul Robert Rainford, prezentatorul emisiunii License to Grill (difuzata de Euforia TV sub titlul Petreceri la gratar), te invata cum sa gatesti savuros carnea, pestele...
-
BEREA. GHID COMPLET: ISTORIE, PRELUCRARE, DEGUSTARE...
De:
Editura: Art, An aparitie: 2008
Sa descoperim impreuna lumea berii sub toate aspectele sale: istorie, prelucrare, degustare, combinatii gastronomice. Peste 200 de beri din lumea intreaga sunt descrise, comentate si ilustrate in 450 de imagini color.
-
Bucataria romaneasca de ieri si de azi
De:
Editura: Corint, An aparitie: 2008
Cartea de bucate pe care v-o propunem, Bucataria romaneasca de ieri si de azi, va invita sa descoperiti intr-o farfurie ceva din ethosul romanesc, felul de a fi al romanilor de ieri si de azi. Aflati la intalnirea atator civilizatii, asa cum s-a spus...
-
Mancaruri rapide cu grasimi putine. 80 de retete de-ti...
De: Ainsley Harriott
Editura: Trei, An aparitie: 2008
„Gratie inventivitatii lui Ainsley, reducerea continutului de grasime nu presupune compromisuri in privinta gustului." Hello Prezentandu-ne cele mai bune mancaruri cu grasimi putine, Ainsley Harriott este maestrul retetelor senzationale, gatite...
-
Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai...
De: Horia Virlan
Editura: Noi - media print, An aparitie: 2010
Cartea Bucatele noastre de Horia Virlan contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau"furate" de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost...
-
Gateste cu vin
De:
Editura: House of Guides, An aparitie: 2009
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de...