Diverse » Bucatarie
-
Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului
De: Kathryn Hawkins
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2008
Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului cuprinde: ? Un ghid bine documentat ce contine metode de preparare si de folosire a nenumaratelor varietati de plante si mirodenii mai cunoscute sau mai putin cunoscute. ? Sectiuni ilustrate, prezentand...
-
Ospete vanatoresti
De: Maria Dobrescu
Editura: Amaltea, An aparitie: 2000
Prin lucrarea Mariei Dobrescu, "Ospete vanatoresti", avem acces la lumea fascinanta a alchimiilor gastronomice. Colaborand cu unii dintre cei mai renumiti bucatari ai Bucurestiului, autoarea reuseste sa dezvaluie celor pasionati de preparatele...
-
Mancaruri rapide cu grasimi putine. 80 de retete de-ti...
De: Ainsley Harriott
Editura: Trei, An aparitie: 2008
„Gratie inventivitatii lui Ainsley, reducerea continutului de grasime nu presupune compromisuri in privinta gustului." Hello Prezentandu-ne cele mai bune mancaruri cu grasimi putine, Ainsley Harriott este maestrul retetelor senzationale, gatite...
-
Gratarul perfect
De: Chris Knight, Taylor J. Smith
Editura: Trei, An aparitie: 2008
Te-ai saturat de banalul hamburger facut pe gratar?Chris Knight si faimosul Robert Rainford, prezentatorul emisiunii License to Grill (difuzata de Euforia TV sub titlul Petreceri la gratar), te invata cum sa gatesti savuros carnea, pestele...
-
Acasa la Jamie - Gateste-ti o viata frumoasa!
De: Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2008
Cartea aceasta imi este foarte apropiata de suflet. Contine retete simple, fara pretentii si mofturi, facute cu ce se gaseste in fiecare sezon. Cand am inceput sa o scriu, nu stiam exact ce voi pune in ea, dar am fost inspirat foarte repede - de...
-
Toate cele 3 carti ale lui Jamie - cu reducere
De: Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche, An aparitie: 2008
1. Sa gatim cu Jamie.Cum sa devii un bucatar mai bun De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-l pe Jamie...
-
Abc - Ul Bucatarului
De: Stefan Sgander
Editura: Amaltea, An aparitie: 2000
ABC-ul Bucatarului nu are pretentia de a descifra in intregime tainele artei gastronomice, ci doar de a schita un tablou general al drumului pe care trebuie sa-l urmeze cei care doresc sa imbratiseze aceasta profesie, reamintind totodata celor care...
-
Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca
De: Pino Correnti
Editura: Pro Editura, An aparitie: 2000
Retete galante din toata lumea Gheisele din Japonia, mulatrele din insule, prostituatele sacre din India, bucatarii personali al regilor din Antichitate cultiva, de cinci mii de ani rafinamentele amorului. Pino Correnti din Sicilia, proprietarul unui...
-
Retete in stil italian
De: N/a
Editura: Pro Editura, An aparitie: 2000
O carte de bucate incarcata de miresmele si aromele pamantului si de caldura soarelui. O cuprinzatoare selectie de retete emblematice pentru marea traditie gastronomica italiana si cele mai ispititoare contributii culinare regionale. Peste 250 de...